• kinderkerk

Nieuwsbrief van de Kinderkerk

Inmiddels is het zondagsschool seizoen alweer een tijdje gestart.
We hebben met elkaar lessen gehad vanuit 1 Samuel.
Ook hebben we dit jaar weer prachtige schoenendozen versierd voor de schoenendoos actie. Het blijft mooi om de kinderen te leren uit te delen aan zoveel kinderen die bijna niets hebben.

We sparen nog steeds elke week voor Anderson. We hebben laatst weer een mooie foto van de groep gemaakt om naar hem op te sturen. We komen niet altijd helemaal uit met het geld dat we maandelijks via Compassion overmaken. Fijn als ouders er aan willen denken de kinderen op zondag geld mee te geven voor dit mooie doel.

Binnenkort verwachten we ook nieuwe kinderen in de zondagsschool: Bodi en Floris worden 4 jaar en komen bij de jongste zondagsschool groep.
Omdat deze groep groter wordt en de oudste groep wat kleiner is schuiven Joaz en Joas vanaf 1 december door naar de oudste groep.

In december mogen we ook weer uitkijken naar het kerstfeest. We mogen vieren dat God ons zo lief had dat Hij Zijn Zoon gegeven heeft! Het is gebruikelijk dat we een Kinderkerstfeest vieren, maar dat wordt dit jaar een beetje anders.
Op zaterdag 21 november zal de Zandtovenaar komen met een prachtige kerstvoorstelling!
Gert de Vijver, vanuit de gemeente Drachten, is een echte kunstenaar met zand en heeft ieder jaar een prachtige kerstvoorstelling op televisie. Kijk maar eens op Youtube.
We willen alle kinderen vanaf 6 jaar op Texel uitnodigen. Er komen flyers en posters.
De organisatie is een samenwerken met kerken op Texel en de voorstelling zal plaatsvinden in de Burchtkerk in den Burg. Kaartjes kunnen vanaf 9 december gekocht worden voor 3 euro bij het Open Boek. Zet dus vast in de agenda!


Hartelijke groet,
de leiding van de zondagschool 

Kerstliedjes: Eer aan God in de hoge en Voor u een vraag voor ons een weet