Kidsclub 2023: Hou Vast! + Foto’s

Vol dankbaarheid kijken we terug op drie prachtige Kidsclub dagen. Wat fijn dat het weer kon! Wat was het een feest en wat hebben we genoten!

De eerste dag leerden we dat we ons aan God mogen vast houden en sterk mogen staan in ons geloof. We mogen meer en meer op Hem gaan lijken. Gijs en Bettie waren er ook weer. Ze waren druk aan het klussen in hun nieuwe huisje. Bettie dacht dat behangen wel met pritstift kon, maar dat was geen succes. De kinderen reageerden enthousiast op de sketch en deden actief mee.
Er werden prachtige werkjes geknutseld.
Wat een fijne sfeer was er en wat deed iedereen gezellig mee!
De tweede dag ging het over doen wat je zegt. Ja is ja, nee is nee, beloofd is beloofd! Gijs en Bettie vroegen twee buurmannen om hulp om te behangen. De een zei ja, maar kwam niet, de andere zei nee, maar besloot toch te komen. Opnieuw werd er weer geknutseld, was er veel gezelligheid en zagen we de kinderen maar ook de leiding genieten.
De derde dag leerden we over de dingen die we zeggen. Met woorden kun je iemand blij maken, een compliment geven, maar ook pijn doen: let op wat je zegt!
We zagen dat het behang bij Gijs en Bettie toch op de muur zat, helemaal naar hun zin. De buurman kwam langs en was niet zo aardig. Gelukkig maakten ze het goed. Er werd weer geknutseld en de oudste groep had leuke spelletjes buiten. Natuurlijk werd er weer gezongen en hoe! Uit volle borst! Het was genieten!
Wat zijn we dankbaar voor deze mooie en waardevolle dagen. Dankbaar voor iedereen die zich heeft ingezet, maar bovenal voor God die zijn zegen heeft gegeven.
Gijs en Bettie besloten een housewarming te geven: iedereen is uitnodigd voor aanstaande zondag.
We hebben dan een fijne gezinsdienst waar behalve Gijs en Bettie ook de liedjes van de Kidsclub langskomen en we kijken naar een samenvatting van de toffe dagen. Kom je ook?