Kidsclub 2018 + foto’s

We mogen kijken op weer een hele fijne kidsclub. Het thema was deze keer:

Je bent een held!

Samen keken we in de bijbel naar helden. Die helden waren, niet omdat ze zo groot, sterk, stoer of slim waren…maar omdat God bij ze was en ze op Hem vertrouwden!

Maandag het verhaal van Noach. Hij luisterde naar God, wat de mensen om hem heen ook zeiden.

Dinsdag was Ruth aan de beurt. Een moedige vrouw die alles achterliet om haar schoonmoeder en vooral God te volgen!

Woensdag was David aan de beurt. Hij vocht tegen de reus Goliat. Er kwam zelfs een echte reus het podium op! David versloeg de reus omdat God bij hem was!

Het was prachtig om te zien dat er elke dag veel kinderen kwamen om samen te zingen, te luisteren en te knutselen en spelen. Alle kinderen mochten op de foto als held!

Ook waren de clowns Sjaan en Nappie er elke dag. Ze wilde ook helden zijn, maar ook zij ontdekte dat je vooral een held bent als je jezelf bent! God heeft ons allemaal eigen talenten gegeven en Hij wil ons gebruiken voor Zijn plan.

Met een werkboekje, werkjes, CD en prachtige foto van zichzelf als held namen we woensdag aan het eind van de ochtend weer afscheid van de kinderen. We mogen terugkijken op een hele goede tijd met elkaar!

We hopen veel van hen zondag te zien in een speciale dienst en anders: tot volgend jaar!


Verheugd op de Kidsclub

Het volgende stukje is geschreven door Noraya, 9 jaar en komt al jaren op de kidsclub.

Ik had mij al het hele jaar verheugd op de kidsclub. Eindelijk was het zover, de Kidsclub begon! Superleuk! We mochten op de foto als superheld.

Sjaan en Nappie, de clowns, waren er en opa deed ook mee met het toneelstukje. We zongen leuke liedjes. Daarna gingen we knutselen. We maakten een broodplankje, maar niet een gewone, maar eentje met allemaal leuke dingetjes erop.

De laatste dag was er weer een toneelstukje. Het ging over David en Goliath. Grote Goliath was er ook in het echt en hij viel op de grond. Dat vond ik heel grappig, maar ook een beetje zielig.

We hebben ook nog een trucje geleerd… Wat…? Dat verklap ik niet, maar je moet in elk geval goed luisteren bij het trucje.

Aan het einde van de kidsclub kregen we de foto mee naar huis van onszelf als superheld en ook kregen we een CD met alle leuke liedjes die we gezongen hebben mee!

Het was echt superleuk allemaal! Ik heb nu al zin in volgend jaar!

Groetjes Noraya