Vakantie kidsclub 2019 en foto’s

Ook deze voorjaarsvakantie was het weer zover: de Kidsclub!
Wat een feestje om op maandag zoveel enthousiaste kinderen te zien binnenkomen!
Het thema dit jaar was: Pak maar beet!
We keken naar de verhalen van Petrus die ook in zijn leven moest kiezen de hand van Jezus beet te pakken.

Maandag ging het over volgen. Petrus werd als visser geroepen om zijn netten neer te leggen en achter Jezus aan te gaan. We leerden dat ook wij Jezus mogen volgen.
Dinsdag leerden we over luisteren.
Petrus moest luisteren naar Jezus. Toen hij niets had gevangen vertelde Jezus hem zijn netten aan de andere kant van de boot uit te gooien en ving hij heel veel vis!
Woensdag alweer de laatste ochtend ging het over uitdelen.
We leerden dat 5 broden 2 vissen in de hand van Jezus genoeg waren om duizenden mensen te eten te geven. Zo mogen wij ook het kleine wat wij hebben in Gods handen leggen en weten dat Hij er meer van maakt.

Boerin Betty en boer Gijs

We maakten kennis met boerin Betty en boer Gijs die een klein lammetje kregen van hun buurman. Ze probeerden het eerst zelf zonder de brief met gebruiksaanwijzing maar dat ging mis. Gelukkig luisterde ze daarna goed en werd Lammy een groot schaap!Elke dag werd er enthousiast gezongen, uit de bijbel verteld en prachtig geknutseld. Alle kinderen kregen een CD mee en een map met de liedjes.
We mogen terugkijken op een hele fijne tijd met elkaar!
Iedereen bedankt voor jullie inzet en alle kinderen: super gaaf dat je erbij was! We hebben van jullie genoten!Zondag is de afsluiting van de Kidsclub in het gebouw van de Baptistengemeente. We kijken dan hoe het afloopt met Lammy en leren nog meer over Petrus. Kom je ook?
Het volgende stukje is geschreven door Noraya 10 jaar.

Dit jaar ben ik voor de 7e keer naar de kidsclub geweest. Ik keek er al weken naar uit en had er superveel zin in, eindelijk was het zover.

Eerst gingen we met zijn allen leuke liedjes zingen en er waren ook toneel stukjes van boer Gijs en boerin Betty en…. Professor Zweinstein (dat is eigenlijk mijn opa, niet verder vertellen hoor) ging een trucje doen met Orbeez.

Er zijn dan drie groepen: 1-2,  3-4-5 en 6-7-8 ik zat in de hoogste groep. Daar werd een verhaal verteld en gingen we knutselen.

  • Maandag hebben we een bootje gemaakt van hout.
  • Dinsdag hebben we een vis versierd met gekleurd papier
  • woensdag hebben we spelletjes gedaan in de gymzaal en kleurplaten gekleurd, ondertussen luisterden we naar liedjes.

Woensdag was jammergenoeg alweer de laatste dag, toen kregen we een CD en een mapje met liedjes mee. Lijkt je de kidsclub ook zo leuk als ik vind?! Dan moet je volgend jaar ook komen!

Hieronder zie je de foto’s