Alpha 2018

De afgelopen weken hebben we met tien deelnemers stil gestaan bij de belangrijkste thema’s rondom het christelijk geloof. Iedere woensdagavond begonnen we met een gezellige maaltijd, die verzorgd was door mensen uit de gemeente. Elke keer was het weer een verassing wat we voorgeschoteld zouden krijgen, maar wat hebben we genoten van al die heerlijke gerechten.

Na het eten dronken we een kopje koffie of thee met elkaar en werd er een inleiding verzorgd over het thema, dat die avond aan de beurt was. Na de inleiding gingen we in twee groepjes uiteen om persoonlijk door te spreken over het desbetreffende onderwerp.

Halverwege maart hebben we op een zaterdag een hele dag met elkaar nagedacht en gesproken over de Heilige Geest. Wat vond iedereen het jammer dat na tien avonden de cursus weer was afgelopen. Maar wat zijn we dankbaar voor datgene wat God gedaan heeft in de levens van de deelnemers!

Ben je nieuwsgierig naar wat Alpha precies inhoudt en zou je zelf ook wel een keer deel willen nemen? Informeer dan wanneer de volgende cursus gegeven gaat worden.

Met vriendelijke groet,

David Lodder

Voorganger Baptisten Gemeente Texel