40-jarig jubileum en foto’s

In dankbaarheid mogen we terugkijken op een geweldig Jubileumweekend!
Wat een feest dat we 40 jaar Gods trouw mochten vieren met elkaar.

Zaterdag

Op zaterdag kreeg iedereen bij binnenkomst een feesthoedje en begonnen we de middag met het spel ‘hoedje op, hoedje af’.
Daarna begon de talentenveiling. Iedereen had talenten aangeboden, die geveild werden onder leiding van de veilingmeester. Er werd af en toe flink tegen elkaar opgeboden, maar allemaal voor het goede doel: Operatie Mobilisatie. In totaal werd er voor 2500 euro geveild!
De talentenveiling werd afgewisseld met een aantal optredens van de talentenjacht. Er werd gezongen, voorgedragen, muziek gemaakt, gegoocheld, bloemen geschikt en een sketch opgevoerd.
Na beoordeling van de jury bleek ieder talent even waardevol te zijn.
Deze gezellige middag sloten we af met een heerlijk liefdemaal.

Zondag

Op zondagmiddag mochten we tijdens de dankdienst stilstaan bij Gods trouw de afgelopen 40 jaar. Wat een zegen om te mogen zien dat God in iedere periode er was en Zijn gemeente gebouwd en bewaard heeft! Aan het eind van de dienst mochten we een cheque van 2500 euro overhandigen aan Operatie Mobilisatie voor de kerk in Noord-Kaukasus.
Het Jubileum sloten we af met een feestelijke receptie. Onder het genot van een hapje en een drankje mochten we met oud-gemeenteleden, voorgangers en andere betrokkenen herinneringen ophalen.

God heeft iedere keer Zijn trouw betoond en daarom kijken we vol verwachting naar wat God in de toekomst door ons heen gaat doen op Texel.

Foto’s van het 40-jarig jubileum weekend.